GGzE Trajectbegeleiding

SAMEN AAN HET WERK


 

GGzE biedt ondersteuning aan mensen met psychiatrische problematiek. Wij geloven dat mensen blijer en gelukkiger worden als ze vanuit eigen mentale kracht een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Alle ondersteuning is erop gericht om iemand dit door eigen regie zo goed mogelijk te laten doen en te laten participeren in de maatschappij.

Daarom biedt GGzE Trajectbegeleiding. Deze dienstverlening richt zich op (re)integratie in passende leer-en werkomgevingen, verzuimbegeleiding, individuele coaching, outplacement, training, behoud van werk d.m.v. jobcoaching, arbeidsdeskundig onderzoek en advies. Daarnaast ondersteunen wij mensen met vragen over uitkeringssituaties. We handelen vanuit de visie dat ieder mens uniek is en daarom gebaat is bij een maatwerktraject. Wij nemen daarbij de mogelijkheden van mensen en het benutten van kwaliteiten als perspectief.

Het team van Trajectbegeleiding is werkzaam binnen verschillende onderdelen van GGzE, waaronder De Boei-Promenzo, GGzE Select/Autisme, Kind&Jeugd, ACT en FACT. Met name het team van Promenzo heeft opdrachtgevers zoals UWV, gemeenten en werkgevers.