Wat heeft WRAP mij gebracht

  • mrt 2020
  • 786
Wrap

Ik ben een alleenstaande man van 50 jaar met 2 prachtige dochters en kleindochter. Na een hele moeilijke periode in mijn leven werk ik inmiddels als vrijwilliger bij Groeirijk. Vanuit Groeirijk heb ik de mogelijkheid gekregen om opleidingen te volgen, want mijn doel is om ervaringsdeskundige te worden. Om mezelf nog beter te ontwikkelen, mezelf te coachen en stabiel te kunnen blijven in mijn dagelijkse leven werd mij verteld dat WRAP de eerste goeie stap zou zijn.

Mijn eerste indruk van de WRAP is overweldigend

De passie van de facilitators was voor mij een extra eyeopener. Door de ervaringen die zij deelden werd voor mij duidelijk waar het bij de WRAP om draait. Ik heb handvatten aangereikt gekregen die me sterk houden in moeilijke situaties en wat ik zelf kan doen om goed voor mezelf te zorgen.

Verdriet, boosheid en angst

Verdriet, boosheid en angst heeft er voor mij altijd toe geleid dat het fout ging in mijn leven. Door de WRAP heb ik een persoonlijke gereedschapskoffer gekregen waarmee ik mijn leven dagelijks beter aan kan. Ik heb geleerd om van mezelf te houden en te complimenteren wat mij extra positieve gevoelens in mijn leven geeft.

Het contact met de groep was voor mij erg waardevol

In het begin vond het moeilijk mijn verhaal duidelijk te verwoorden naar de groep omdat ik een compleet ander leven heb gehad dan anderen groepsgenoten. Maar door de positieve reacties van de groep ging dat gevoel snel weg, waardoor ik mezelf durfde te zijn en me kon open stellen. Ik heb veel geleerd van de verhalen van groepsgenoten.

Trefwoorden