Ik weet nu dat ik eerder kan ingrijpen

  • mrt 2020
  • 769
Wrap

Ik vond het fijn dat de WRAP cursus laagdrempelig was. Het heeft me meer gebracht dan de hulpverlening omdat het concept heel praktisch is en toepasbaar maar wel heel persoonlijk is. En dat maakt het concept van de WRAP heel goed.

Wat de WRAP me heeft opgeleverd. ik ben me meer bewust geworden welke stappen in kan zetten in mij proces.De verschillende fases van de WRAP en de stappen die je hierin bespreekbaar maakt, maakt het dat ik de stappen in mijn eigen proces beter kan plaatsen.

De belangrijkste meerwaarde voor het werken in een groep voor mij is de herkenning en de ervaringen die gedeeld worden, waardoor ik meer inzichten heb gekregen.

Er werd verteld door de facilitators dat het een poosje kan duren voordat je begrijpt hoe je de WRAP praktisch kunt toepassen in je dagelijkse leven. Dit heb ik zelf ook zo ervaren. Gaande weg en nadat ik de cursus had afgerond krijgt het steeds meer vorm.

Als ik me voorheen plotseling niet goed voelde dan dacht ik dat ik gelijk in een crisis zat met mezelf en dacht het gaat niet goed met mezelf waardoor ik gelijk in paniek kon raken.

En de WRAP heeft mij geleerd dat er nog veel tussen stappen kunnen zitten voordat ik de crisis voor mezelf echt heb bereikt. Ik weet nu dat ik eerder kan ingrijpen. Dat heeft geeft mij rust en vertrouwen.

Trefwoorden