Bart van der Bruggen |
Welke opleiding heb je genoten?
Ik heb de studie Sociaal Pedagoog gevolgd.
Welke ervaring neem je mee?
Ik heb 14 jaar ervaring in de forensische psychiatrie bij de Woenselse Poort van de GGzE. Dit met verschillende doelgroepen en problematieken.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider?
Ik ben positief ingesteld, humoristisch, liefhebber van muziek en festivals en concerten en ik doe aan verschillende sporten.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Mijn werkwijze is niet autoritair, mensgericht met humor en een luisterend oor zijn. Ik ben duidelijk en wil graag problemen stapsgewijs aanpakken.
Wat leer jij van je werk?
Dat mensen verschillend zijn en allemaal een eigen verhaal hebben. Dat problemen allerlei oorzaken hebben. Tot slot ook het besef dat ik het zelf erg getroffen heb met hoe ik ben opgegroeid.
Bea Korsten |
Welke opleiding heb je genoten?
Relevante opleiding:
- Inservice opleiding B-verpleegkunde
- HBO- Kaderopleiding gezondheidszorg
- Post HBO-Educatieve benadering van mensen met een stoornis in het autisme spectrum
- Postbachelor HBO-SPV.
Welke ervaring neem je mee?
In 2025 werk ik 40 jaar in de GGZ.
Ik ben begonnen als voedingsassistent op een afdeling bij GGZ-Oost Brabant en raakte erg geïnteresseerd in de psychiatrie. Daarna ben ik de inservice-opleiding tot B-verpleegkundige gaan doen en als verpleegkundige gaan werken.
In 1999 heb ik de overstap gemaakt naar GGzE en ben als (ambulant) woonbegeleider gaan werken.
Ik ben gevraagd om locatie- coördinator te worden van een BW voor jongeren met ASS vanaf 18 jaar; dat ben ik 8 jaar geweest en toen deze functie verdween heb ik de overstap gemaakt naar FACT en heb ruim 9 jaar als casemanager/SPV gewerkt.
Sinds oktober 2023 ben ik gaan werken als wijkGGZ/kwartiermaker en dat vind ik een geweldig leuke nieuwe uitdaging.
Wie ben jij naast je werk als kwartiermaker?
Mijn gezin is het belangrijkste in mijn leven. Samen met mijn partner heb ik 2 kinderen die inmiddels volwassen zijn en we hebben een hele fijne band met elkaar. In mijn vrije tijd doe ik aan aquajoggen en tennis. Ik ga graag naar het theater, hou van lekker eten en koken voor vrienden en familie, speel graag bordspellen en hou van wandelen en fietsen in de natuur.
Mensen omschrijven mij als; extravert, praktisch ingesteld, transparant, directief, gedreven, empathisch, loyaal en betrouwbaar.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe.
In de jaren dat ik werk in de psychiatrie heb ik gemerkt dat mensen vaak teleurgesteld zijn in hulpverlening. Er worden beloftes gedaan en die worden niet altijd nagekomen.
Daarom ben ik altijd duidelijk in wat mensen van me kunnen verwachten; dus ook wat ik niet kan. Mijn insteek is om samen te zoeken naar mogelijkheden die bij beide partijen passen en daarin een prettige samenwerking te krijgen.
Ik heb snel overzicht in moeilijke situaties en kan een verbindende rol spelen.
Mijn kwaliteit is dat ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb, maar soms kan me dat ook in de weg zitten.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer nog iedere dag van de mensen die ik in mijn werk tegenkom.
Het besef dat kwetsbaarheid onderdeel is van het leven is belangrijk. We zijn allemaal kwetsbaar, elk op ons eigen terrein.
Diede Janssen |
Dimph Bogers |
Dorine Smets |
Ellen de Wit |
Welke opleiding(en) heb je doorlopen?
Sociaal Pedagogisch Hulpverlener.
Welke ervaring neem je mee?
Tijdens en na mijn opleiding SPH heb ik ongeveer 10 jaar gewerkt als groepsopvoeder binnen een orthopedagogisch instituut voor kinderen met een beperking en opvoedingsproblemen. Vervolgens heb ik binnen Lunetzorg gewerkt als persoonlijk begeleider. Zowel begeleid wonen in de wijk met 24-uurs begeleiding als ambulant. Ik heb hier ervaring opgedaan op diverse gebieden. Denk hierbij aan: verstandelijke beperking, persoonlijkheidsproblemen, autisme, verslaving. Vervolgens heb ik gewerkt binnen de gemeente en heb ik ervaring opgedaan op het gebied van indicering en niet-geïndiceerde zorg in het voorliggend veld. Als coördinator heb ik een wooninitiatief mee opgestart met een antroposofische inslag voor mensen met een beperking en autisme. En nu werk ik hier.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider?
Ik ben 45 jaar (1976) en opgegroeid in een fijn dorp in de Kempen waar ik met veel plezier woon samen met mijn man en 2 dochters. Het dorpse zit wel in mij. Ik houd niet zo van de drukte van de stad. Naast de zorg voor mijn gezin en mijn werk vind ik het fijn om in de natuur te zijn, muziek te luisteren, te lezen en doe ik aan yoga. Van een paar dagen erop uit met mijn man of een goede vriendin laad ik weer helemaal op. Ook bezoek aan een festival vind ik heerlijk! En ik ben wel een reiziger, hoewel dat er nu niet meer zo in zit. Ik ben een gevoelig mens en heb zo mijn eigen privé ervaringen die ik meeneem in het werk.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
In het contact ben ik vriendelijk, toegankelijk, enthousiast en oprecht. Gelijkwaardigheid in contact vind ik belangrijk. Ik ben een goede luisteraar. In mijn begeleiding hoop ik ruimte te geven aan de ander om diens weg te bewandelen en ondersteun ik op die weg. Waarbij ik reflecteer op wat zich afspeelt. En ik samen met de cliënt op onderzoek uitga wat helpend is om te herstellen. Deze houding is ook terug te zien in het contact met mijn collega's.
Wat leer jij van je werk?
In de tijd dat ik nu werk binnen dit team heb ik al veel leermomenten gehad op het gebied van zelforganisatie. Waarbij ik bij mezelf te raden ga hoe ik dit zo goed mogelijk kan doen. En leer ik om dit niet alleen te hoeven uitvinden maar juist samen. Daar komen mijn uitdagingen, minder sterke kanten naar voren die ik ook laat zien. In het werken met cliënten leer ik dat verbinden met de ander voor mij het belangrijkste is. Dan ontstaan de mooiste dingen.
Harry Pieters |
Welke opleiding(en) heb je doorlopen?
De opleiding HBO Social Work gevolgd aan het Fontys in Eindhoven.
Welke ervaring neem je mee?
Na mijn opleiding heb ik 5 jaar in Helmond gewerkt in het welzijnswerk. Hier heb ik diverse functies gehad waarin ik met veel verschillende doelgroepen heb gewerkt. Als jongerenwerker en opbouwwerker ben ik betrokken geweest bij het aanpakken van onrust in wijken, het uitzoeken van wat er daar speelt en het ondersteunen van wijkinitiatieven die door bewoners werden opgezet. In de 'corona-jaren' heb ik de overstap gemaakt naar de GGzE, waarbij ik 2,5 jaar op de Woenselse Poort heb gewerkt. In januari 2023 heb ik de overstap gemaakt naar de Boei Eersel/Bergeijk.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider en inloopmedewerker?
Ik ben getrouwd en heb een dochter. Daarnaast ben ik fanatiek supporter van PSV, ga graag naar wedstrijden toe. Ook sport ik graag, probeer ik nog tijd te maken om gitaar te spelen en verlies mezelf af en toe graag in boeken/series/films.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Als hulpverlener werk ik vanuit gelijkwaardigheid. Ik sta graag naast degene die ik begeleid, ondersteun waar nodig en laat iemand zoveel mogelijk op eigen kracht dingen doen. Dit doe ik graag met een flinke dosis humor, maar waar nodig met voldoende ruimte voor serieuze zaken.
Wat leer jij van je werk?
Mijn werk leert mij mensen te accepteren zoals ze zijn en nieuwsgierig te zijn naar hoe het komt dat mensen doen wat zij doen.
Henrita Rooijackers |
Janneke Schellekens Ervaringsdeskundig begeleidster |
Welke opleiding(en) heb je genoten?
MBO-4 Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen met ervaringsdeskundigheid.
Welke ervaring neem je mee?
Mijn eigen ervaring.
Wie ben jij naast je werk als ervaringsdeskundig begeleider?
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Wat leer jij van je werk?
Ik leer vooral van de verhalen van mensen, van wat zij meemaken, hoe ze dit beleven en hier mee omgaan. Dit neem ik mee als collectieve ervaringskennis.
Judith van Lieshout-De Groot |
Welke opleiding(en) heb je doorlopen?
Sociaal Pedagogische Hulpverlening (HBO), Middenkader Functionaris in de Gezondheidszorg (HBO).
Welke ervaring neem je mee?
Na het behalen van mijn diploma heb ik jaren gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit daar ben ik in aanraking gekomen met mensen met ASS, waar nog veel onduidelijk over was toendertijd. Doordat mijn interesse in ASS was gewekt, ben ik als Zorgconsulent gaan werken voor een PGB bureau wat ambulante begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met ASS. Naast het bieden van ambulante begeleiding heb ik verschillende vakantie- en vrijetijdsactiviteiten georganiseerd.
Sinds 2011 ben ik werkzaam binnen de GGzE. Ik heb binnen de kliniek autisme gewerkt en bij een beschermde woonvorm voor mensen met ASS en andere psychiatrische problematieken.
Sinds 2018 ben ik als ambulant begeleider werkzaam binnen Team Eersel / Bergeijk.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider?
Ik houd erg van reizen, heb al een paar mooie bijzondere reizen mogen maken. In mijn vrije tijd rijd ik graag motor of ben ik te vinden in mijn tuin. Ik houd van koken.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Ik ben rustig en pas me makkelijk aan. Ik ben toegankelijk. Ik bied een luisterend oor zonder oordeel. Ik kan goed organiseren en plannen en help anderen in het krijgen van overzicht.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer nog elke dag. Van de mensen en van mijn collega’s. Ik kan erg genieten van de kleine succesjes. Wat ik vooral heb geleerd is dat niet alles vanzelfsprekend is.
Karlijn Cornelissen Ambulant GGZ Agoog niveau 4 |
Welke opleiding(en) heb je doorlopen?
Ik ben ambulant GGZ Agoog binnen de Boei Eersel en Bergeijk, en inloopmedewerker bij de inloop van de Boei in het Aquinohuis in Bergeijk. Ik heb de opleiding Sociale Studies afgerond.
Welke ervaring neem je mee?
Mijn ervaring als maatschappelijk werker en activiteitenbegeleider in de dagbesteding.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider en inloopmedewerker?
Ik houd van reizen, lekker eten en leuke uitstapjes maken met vrienden.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Ik vind een vertrouwensband creëren erg belangrijk. Verder ben ik rustig, kan goed luisteren en pas me gemakkelijk aan.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer graag van mijn cliënten. Van hun visie, kracht en openheid. Maar ook van hun doorzettingsvermogen wanneer het even tegenzit.
Kas Maas |
Welke opleiding(en) heb je doorlopen?
Opleiding: HBO Bachelor Social Work.
Welke ervaring neem je mee?
Tijdens mijn opleiding ben ik stage gaan lopen binnen de GGzE. Dit was bij de Kliniek Autisme op de Grote Beek in Eindhoven (Een gesloten kliniek gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling voor mensen met autisme).
Ik had het hier destijds super goed naar mijn zin en het was enorm leerzaam. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik na mijn stage hier mocht blijven werken. Ik heb hier in totaal zo'n 4 jaar gewerkt en ik heb in die tijd veel kennis opgedaan op het gebied van autisme, maar daarnaast ook van andere problematiek.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider?
Ik ben sinds maart 2023 terug van een lang backpackavontuur, ik heb ongeveer 1,5 jaar door Azië gereisd. Ik heb een geweldige tijd gehad, ontzettend veel mensen mogen ontmoeten, veel van de wereld mogen zien en veel culturen mogen ontdekken. Reizen is enorm belangrijk in mijn leven, en ik ben zeker van plan om nog veel meer van de wereld te gaan zien.
Verder beschouw ik mezelf redelijk spiritueel, in mijn geval wil dat zeggen dat ik veel mediteer en probeer zoveel mogelijk vanuit rust, kalmte en dankbaarheid te leven.
Ik houd verder van lezen, schrijven, gamen/spelletjes, wandelen, de natuur in en leuke dingen doen met vrienden.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Het belangrijkste uitgangspunt in mijn werken is dat ik 'naast' de client ga staan in plaats van erboven. Ik oordeel niet, ik probeer echt te onderzoeken wie je bent, wat je wil en waar je naartoe wilt. Je mag er zijn zoals je bent.
Ik krijg vaak te horen dat ik rust uitstraal, dat ik geduldig ben en dat ik goed kan luisteren.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer van elk sociaal contact, iedereen heeft zijn eigen kijk op de wereld, zijn eigen mindset en zijn eigen coping. Het is super mooi om mensen zelf in te laten zien hoe ze met hun originele kijk en mindset tot de meest gelukkige versie van zichzelf kunnen komen.
Lieke Fiers |
Lisette Gijsbers-Hoogers Ambulant GGZ Verpleegkundige niveau 4 |
Welke opleiding(en) heb je doorlopen?
GGZ verpleegkundige niveau 4.
Welke ervaring neem je mee?
Ik ben begonnen bij Valkenhof (verpleeghuis) en na 4 jaar ben ik overgestapt naar Severinus (mensen met een verstandelijke beperking). Daar heb ik 13 jaar met veel plezier gewerkt met complexe cases die probleemgedrag en agressie vertoonden.
Daarna ben ik naar Novadic - Kentron (verslavingszorg) gegaan en stond ik op een High Care afdeling met dubbele diagnoses. Daar heb ik 3 1/2 jaar gewerkt waarvan de laatste 1 1/2 jaar als senior verpleegkundige. Hierna heb ik de overstap naar de Boei ambulant gemaakt.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider?
Ik ben getrouwd en ben moeder van twee jongens. In mijn vrije tijd rijd ik paard.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Ik vind het belangrijk om iedere hulpvrager als "mens" te zien, die tegen problemen aanloopt in het dagelijkse leven en niet als diagnose of stempel. Ik gebruik mezelf als instrument om "echt" contact te maken. Echtheid, openheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer elke keer weer dat je elke situatie opnieuw moet bekijken en hierop reageren. Dat vooroordelen je kunnen kleuren en niet helpend zijn.
Expertise
Autisme, LVB, dubbele diagnose, probleemgedrag, verslavingen.
Meis Krekels Verpleegkundige |
Welke opleiding heb je genoten?
Ik heb de opleiding Verpleegkunde niveau 4 en Verpleegkunde niveau 6 afgerond.
Welke ervaring neem je mee?
Ik ben na mijn mbo-opleiding en tijdens mijn hbo-opleiding gaan werken in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik ervaring opgedaan door te werken op twee verschillende groepen. Ik stond voornamelijk op een groep met mensen met een meervoudige beperking en een groep jeugd met een licht verstandelijke beperking.
Nadat ik mijn laatste opleiding afgerond heb, heb ik twee jaar gewerkt op de opnameafdeling van de De Woenselse Poort.
Wie bij jij naast je werk als activiteitenbegeleider?
Naast mijn werk ben ik veel bezig met de verbouwing van het huis van mijn vriend en mij. We wonen daar samen met onze hond, kat en vier kippen. Wanneer ik niet aan het klussen of aan het werk ben, breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen. Ik vind het gezellig om samen naar feestjes of het terras te gaan. Ook speel ik handbal in een midweek team. Verder vind ik het fijn om buiten te zijn: lekker te wandelen of te skeeleren. In de zomer ben ik graag op vakantie naar de zon en in de winter skiën in Oostenrijk.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Ik ben een rustig persoon en kan goed luisteren. Wat ik belangrijk vind is een vertrouwensband opbouwen, jezelf kunnen zijn en eerlijk zijn.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer iedere dag van cliënten en collega's. Van cliënten leer ik veel over henzelf en hoe zij naar bepaalde situaties kijken. Van collega's leer ik hoe te functioneren in een zelfsturend team, je werk te plannen en bepaalde casussen aan te vliegen.
Mira Bogers |
Welke opleiding(en) heb je doorlopen?
Sociaal pedagogisch begeleider.
Welke ervaring neem je mee?
Ik werk 13 jaar binnen de GGzE en heb op verschillende plekken gewerkt. Ik ben gestart binnen de BW en nu al vele jaren werkzaam als ambulant begeleider. Ik heb hierin veel ervaring opgedaan bij het begeleiden van mensen in hun herstel of bij een structurele ondersteuningsvraag. De hulpvragen zijn zeer divers en daarmee ook de ervaring die ik heb opgedaan.
Daarnaast neem ik mijn eigen levenservaring mee en kan ik die waar nodig inzetten in of bij ondersteuning van cliënten.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider?
Ik ben geboren in 1978, getrouwd met Hans en mama van twee kinderen, Senna geboren in 2016 en Quin geboren in 2018. Ik woon al ruim 10 jaar in Neerpelt. Ik ben opgegroeid in Eindhoven. Ik hou van sporten, lezen, sociaal samenzijn met vrienden. Ik ga graag uit eten, naar de sauna en op vakantie. Ik ben positief ingesteld, iets dat me ook heeft geholpen bij moeilijke ervaringen in mijn eigen leven. Ik ben vriendelijk en gebruik graag humor in contact met familie/vrienden/cliënten/collega's. Ik ben transparant en open in het contact en vind het ook fijn als mensen dit naar mij zijn. Ik vind gelijkwaardigheid belangrijk, dat je gezien en gehoord wordt voor zowel mezelf als mijn omgeving.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Ik werk vanuit gelijkwaardigheid, ben een rustig persoon en kan goed luisteren, ik stel me empathisch op. Vandaaruit kan ik ondersteuning bieden in je herstelproces, kijken waar het vastloopt, waardoor het vastloopt en samen naar perspectief en mogelijkheden zoeken om dit te veranderen/verbeteren. Zo probeer ik mensen te helpen in hun eigen kracht te staan en in zichzelf te geloven. Ik maak gebruik van positiviteit, kijken naar wat goed gaat en lukt, ik help mensen zelf inzicht te krijgen in ooit eigen verwarrende gedachten en emoties, waardoor er ook weer perspectief ontstaat. Hiermee kunnen vaste patronen en structuren of overtuigingen doorbroken worden, wat zeer helpend is voor het herstel.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer van de ervaringen van mensen, hoe verschillende factoren invloed hebben op hoe iemand functioneert en in het leven staat. De veerkracht van mensen te vinden en de motivatie er wat van te maken. Door de diversiteit aan mensen die ik mag begeleiden leer ik van alles op verschillende levensgebieden. Deze ervaringen kan ik weer toepassen in mijn werk. Ook leer ik van mijn collega's, door dingen samen te bespreken en te analyseren.
Rita van Schaijk Ondersteunend inloopmedewerkster |
Welke ervaring neem je mee?
Sinds 2004 werkzaam bij GGzE de Boei.
Wie ben jij naast je werk als inloopmedewerker?
Ik hou van humor, gezelligheid, knutselen, koken, taarten en gebak maken, wandelen met de hond, film kijken, en shoppen.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar, behulpzaam, sociaal.
Wat leer jij van je werk?
Luisteren naar anderen, geduldig zijn, niet meteen oordelen.
Maar elke dag leer ik weer nieuwe dingen over mezelf en anderen.
Tamara van Gemert Ambulant GGZ Agoog niveau 5 |
Welke opleiding(en) heb je genoten?
Sociale Studies Fontys Hogeschool.
Welke ervaring neem je mee?
Ervaring met mensen met autisme, persoonlijkheidsstoornis en suïcidale gedachten. Ik kijk graag naar de mens achter de diagnose. Wat heeft hij/zij nodig? Het kan daarnaast helpend zijn om te weten welke diagnose er is om goede handvatten te geven. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om de cliënt erbij te betrekken aangezien wij er voor hen zijn. Wat kunnen wij aan onze zorg verbeteren en wat hebben zij nodig?
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider?
Ik ben een kersverse moeder van een dochtertje en getrouwd met mijn lieve man. Wij wonen samen in een tussenwoning. Mijn hobby's zijn fotografie en bordspellen spelen. Daarnaast wandel ik graag, voornamelijk in de natuur.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Ik sta voor openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Het goede doen voor de ander. Zelf ben ik gebaat bij structuur en duidelijkheid en dit geef ik ook graag mee aan mijn cliënten. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer heel veel nieuwe en mooie mensen kennen en hun verhalen. Ik vind het heel fijn om er voor een ander te mogen en kunnen zijn en hun normen en waarden te leren kennen. Daarnaast leer ik via mijn cliënten heel veel levenslessen.
Thomas van Overbeek Ambulant GGZ Verpleegkundige |
Welke opleiding(en) heb je genoten?
Verpleegkundige niveau 4.
Welke ervaring neem je mee?
Ik heb ongeveer 8 jaar gewerkt op de Catamaran, centrum forensische jeugdpsychiatrie. In de volksmond jeugd-TBS genoemd. Echter, in mijn opleiding tot verpleegkundige ook de afdelingen: De Woenselse Poort, Psychotische stoornissen en woonondersteuning voor ouderen doorlopen. Dus mijn ervaring bevindt zich enerzijds in hulp bij het douchen tot anderzijds het zetten van noodmedicatie en van jeugd, jongvolwassen tot en met ouderen en met alle problematieken. Dit altijd wel in de vorm van een afdeling waarbij de mensen min of meer gedwongen waren opgenomen.
Wie ben jij naast je werk als ambulant begeleider?
Ik ben 35 jaar en ben al 6 jaar gelukkig getrouwd en heb 2 dochters van 4 en 2 jaar oud. Ik ben continu met mijn gezin bezig, van opvoeden tot leuke dingen doen. In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden en houd ik me graag bezig met alles rondom kamperen, van solo in een hangmat ergens bivakkeren tot met het gezin in de vouwwagen 3 weken. Relaxen is er dan niet bij, ik ben altijd bezig en onderweg.
Wat kenmerkt jou in je werk als hulpverlener?
Ik ben toegankelijk en vind niks te 'gek'. Ik sta in contact en hoop naast iemand te kunnen staan. Tussen de regels door luisteren doe ik graag. Ik ben behulpzaam maar niet betuttelend. Mijn visie is mezelf overbodig maken. Wat wil zeggen dat ik wil ondersteunen om zelfstandigheid te vergroten.
Wat leer jij van je werk?
Ik leer nog elke dag hoe uniek ieder mens is. En dat ik altijd mijn werkwijze daarop kan/moet aanpassen. Ik put nog altijd uit mijn ervaring en moet ook soms improviseren. Maar dat is hartstikke leuk en leerzaam.
Vrijwilligers
Jeroen Steenhuis Vrijwilliger ICT |
Waarvoor kunnen mensen bij je terecht?
Diverse vragen over ICT. Denk aan het oplossen van storingen en vragen over computers, telefoons, tv's, internet modems en andere apparaten waar software in zit. Ook kan ik advies geven bij aankoop van deze. Verder help ik mensen met het kiezen en besparen op hun vaste internet, tv en telefonie als ook hun mobiele abonnement. Verder kan ik door mijn ruime kennis ook advies geven bij aankopen en installatie van andere elektronische apparatuur.
Wanneer ben je beschikbaar?
Maandag en Dinsdag rond 12 uur. Voor uitgebreidere werkzaamheden kunnen we op dat moment een afspraak plannen.
Welke opleiding(en) heb je genoten?
HBO Technische Informatica, MBO Computer Interface Techniek en LTS Elektrotechniek