Gek op de liefde

Gek op de liefde is een project wat in het leven is geroepen, omdat Peggy (bedenker) in haar werkveld zag dat er behoefte was aan contact, maatje, vriendschap en/of liefde. Samen met collega Tjolina gingen zij dit project verder uitwerken.

Gek op de liefde organiseert vier activiteiten per jaar. Deze activiteiten staan in het teken van mensen in contact brengen die op zoek zijn naar een vriendschap/liefde. In een aantal activiteiten van Gek op de Liefde leer je ook hoe je nu contact met iemand moet maken (hoe kijk ik iemand aan, wat zeg ik over mezelf, wat zeg ik juist niet over mezelf, hoe ga ik om met afwijzing). Allemaal vraagstukken waar we je handvatten voor kunnen geven om met iemand in contact te komen.

 

Missie: Iedereen heeft contact nodig of een arm om zich heen. Mensen met een psychische kwetsbaarheid hebben net zo goed deze behoefte, maar hebben hier soms begeleiding bij nodig. Gek op de liefde is een project voor mensen met een psychische kwetsbaarheid die op zoek zijn naar een gelijkwaardige contact/relatie.

Visie: het vertrouwen vergroten om in een een veilige omgeving om op zoek te gaan naar een relatie. Betekenis aan jezelf en aan een ander te geven.

Contact

Contactpersonen:

  • Tjolina Minderman
  • Peggy Adelaars

Hou de website in de gaten voor bijeenkomsten / activiteiten in het nieuwe jaar 2021.