Grafisch

Over ons

Ben je creatief en kun je overweg met Adobe Photoshop, Illustrator en/of InDesign? Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het vormgeven van o.a. affiches, folders, flyers, uitnodigingen en logo's? Dan is 'Grafisch' iets voor jou! 

Bij 'Grafisch' bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek waar ze met name de creatieve, technische en arbeidsvaardigheden kunnen aanscherpen. Het team van Grafisch is een klein team, bestaande uit mensen met verschillende achtergronden en diverse talenten op het gebied van vormgeven en beeldbewerking. Het doorstromen naar vrijwilligerswerk binnen of buiten GGzE of wellicht een betaalde baan is één van de mogelijke doelen.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Lay-outen van o.a. folders, flyers, affiches, posters en huisstijlen
  • Ontwerpen van producten voor evenementen als Grote Beek Pop, GGzE got talent en de Social Run
  • Ontwerpen van informatieve, up-to-date flyers, sportprogramma's en activiteitenkalenders

Plekken vrij voor enthousiaste deelnemers!

Er zijn weer plekken vrij bij ons dagbestedingsproject! We zijn op zoek naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij het project 'Grafisch' dagbesteding willen volgen. Mensen die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan het vormgeven van o.a. affiches, folders, flyers, uitnodigingen en logo's. Iedereen is van harte welkom bij ons dagbestedingsproject! Neem contact op voor meer informatie.