Grafisch

Over ons

Ben je creatief en kun je overweg met Adobe Photoshop, Illustrator en/of InDesign? Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het vormgeven van o.a. affiches, folders, flyers, uitnodigingen en logo's? Dan is 'Grafisch' iets voor jou! 

Bij 'Grafisch' bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek waar ze met name de creatieve, technische en arbeidsvaardigheden kunnen aanscherpen. Het team van Grafisch is een klein team, bestaande uit mensen met verschillende achtergronden en diverse talenten op het gebied van vormgeven en beeldbewerking. Het doorstromen naar vrijwilligerswerk binnen of buiten GGzE of wellicht een betaalde baan is één van de mogelijke doelen.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Lay-outen van o.a. folders, flyers, affiches, posters en huisstijlen
  • Ontwerpen van producten voor evenementen als Grote Beek Pop, GGzE got talent en de Social Run
  • Ontwerpen van informatieve, up-to-date flyers, sportprogramma's en activiteitenkalenders

Grafisch talent gezocht!

Wij zijn op zoek naar iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij het project 'Grafisch' een traject wil volgen. Iemand die creatief is en overweg kan met Adobe Photoshop, Illustrator en/of InDesign. Iemand die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan het vormgeven van o.a. affiches, folders, flyers, uitnodigingen en logo's. Diegene is van harte welkom bij ons dagbestedingsproject!