Leerafdeling de Beerze

  • dec 2022
  • 377
Trainingsunit de Beerze

Afdeling de Beerze is opgesplitst in twee afdelingen; de Beerze en Trainingsunit de Beerze. Samen zijn wij een leerafdeling waar jaarlijks verschillende studenten rond lopen vanuit diverse opleidingen zoals; Social Studies, hbo verpleegkunde, mbo verpleegkunde, mbo maatschappelijke zorg (PBSD) en ervaringsdeskundigheid. Door de verschillende stageplekken is er een continuïteit in de aanwezigheid van de stagiaires. Aan het begin van de stage worden stagiaires intensief begeleid waarna ze steeds meer op eigen benen komen te staan.

Lesdagen

Alle stagiaires vormen samen ook één team. Eens in de twee weken op donderdag staat er een lesdag gepland. Op deze dag ben je met alle stagiaires samen. In de ochtend staat er een stagiaire-overleg op de planning waarin er onderling belangrijke zaken besproken worden. Daarnaast vindt er die dag een LAB-overleg plaats (Leerafdeling de Beerze). Tijdens dit overleg sluiten er collega's aan en kunnen er overige belangrijke zaken besproken worden.

Stagiaire dagen

Elke week staat er een stagiaire dag gepland op beide afdelingen op dagen dat er de meeste stagiaires in dienst zijn. Het doel van een stagiaire dag is dat stagiaires de afdeling runnen en collega's aansturen of om hulp kunnen vragen waar nodig.

Werkbegeleiders

Aan het begin van je stage word je gekoppeld aan twee werkbegeleiders (of een werkbegeleider en een andere stagiaire). Jouw werkbegeleider is je aanspreekpunt t.a.v. je leerproces op de afdeling en ondersteunen je bij opdrachten en activiteiten. De werkbegeleiders zijn tevens ook verantwoordelijk voor je beoordeling.

Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij ons op de afdeling? Neem hier dan een kijkje Werken bij ggze - stage vacatures