Kliniek voor orthopsychiatrie

  • jan 2022
  • 1190
De Catamaran

De kliniek voor Orthopsychiatrie biedt behandeling aan jongeren vanaf 14 jaar die zijn vastgelopen in hun ontwikkeling. Er zijn problemen op het gebied van het gedrag, systeem en/of opvoeding en psychiatrische problematiek. Vaak hebben deze jongeren al diverse hulpverleningstrajecten achter de rug met geen of onvoldoende resultaat. Ook is er vaak sprake van een onder toezicht stelling of een machtiging tot plaatsing in een (gesloten) instelling. De psychiatrische problematiek behoeft specialistische behandeling, waartoe een plaatsing binnen een jeugdzorg(-plus) instelling niet toegerust is. De jongeren binnen onze kliniek willen of moeten dus opgenomen worden voor behandeling.

De kliniek voor orthopsychiatrie bestaat uit twee afdelingen waar in totaal 16 jongeren opgenomen kunnen worden. De kliniek is geen woonplek, want iedereen die hier wordt opgenomen gaat uiteindelijk weer naar huis of naar een andere vervolgplek, zoals begeleid wonen.

Hopelijk kun je alle informatie die je zocht vinden op onze website. Zo niet, neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. CONTACTFORMULIER

Klik hieronder voor: