Ontwikkeling

  • feb 2022
  • Reginald Snijder
  • ·
  • Aangepast mrt 2022
  • 650
EFEd

Bent u al (enigszins) op de hoogte van het onderwerp forensische ervaringsdeskundigheid? Zet u misschien zelf al ervaringsdeskundigen in binnen de eigen organisatie maar is versteviging van de rol van deze ervaringsdeskundige nodig? Kunt u daarbij hulp gebruiken?

In deze ontwikkelingsfase kan de behoefte ontstaan aan extra praktijkvoorbeelden of gerichte ondersteuning. Het ontwikkelingsproces kan namelijk erg organisch en complex zijn en organisaties kunnen tegen factoren aanlopen die de implementatie of ontwikkeling van forensische ervaringsdeskundigheid belemmeren.

Hierin bieden wij graag ondersteuning door samen te kijken naar passende oplossingen of antwoorden op uw vragen. We beschikken over wetenschappelijke artikelen, handreikingen, functieprofielen van ervaringsdeskundigen en andere praktische documenten. Daarnaast delen we graag onze ervaringen en lessons learned van de afgelopen 15 jaar, indien gewenst in de vorm van een presentatie, lezing of rondleiding bij De Woenselse Poort. Ook kunnen we gerichte ondersteuning bieden voor uw organisatie in de vorm van persoonlijke consultatie.

Heeft u vragen of interesse in meer informatie over bovenstaande diensten en wat we nog meer te bieden hebben in de ontwikkelingsfase?

Stuur dan vrijblijvend een mail naar info@efed.nl