Oriëntatie

  • feb 2022
  • Reginald Snijder
  • ·
  • Aangepast mrt 2022
  • 733
EFEd

Wat is de meerwaarde van ervaringsdeskundigheid in een forensisch psychiatrische omgeving? Wat is er mogelijk? Hoe draagt ervaringsdeskundigheid bij in behandeling en begeleiding? Welke aanpak werkt? Waar begin je? Wat zijn voorwaarden voor goede implementatie?

Dit zijn vragen die vaak gesteld worden in de oriëntatiefase. In deze fase is er vanuit organisaties vaak behoefte aan meer algemene informatie over de inzet en meerwaarde van forensische ervaringsdeskundigheid. Indien uw organisatie nog niet werkt met ervaringsdeskundigheid maar hier is wel interesse in, dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor een consultatiegesprek waarin we meer vertellen over de implementatie van forensische ervaringsdeskundigheid of hoe herstel ondersteunende zorg in uw organisatie bevorderd kan worden. het vakgebied binnen uw organisatie. Daarnaast geven we lezingen en presentaties om inzicht te geven in de meerwaarde van forensische ervaringsdeskundigheid of om informatie te geven over de manier waarop ervaringsdeskundigen en/of herstel ondersteunende zorg ingezet kunnen worden in uw organisatie. Benieuwd hoe De Woenselse Poort de inzet van forensische ervaringsdeskundigheid heeft vormgegeven? Wij vertellen hier graag meer over tijdens een rondleiding binnen onze kliniek.

Heeft u interesse in meer informatie over bovenstaande diensten of benieuwd wat we nog meer te bieden hebben in de oriëntatiefase?

Stuur dan vrijblijvend een mail naar info@efed.nl