De Plaza

Over ons

De Plaza is gevestigd op Landgoed de Grote Beek en iedereen is hier welkom!

Het is een dynamische plek waar van alles te beleven is. Je kunt hier in de zomer heerlijk vertoeven op het terras, winkelen, een kop koffie of thee drinken, naar de kapper gaan, een bloemstuk, cadeau of plantje kopen en je kunt er zelfs een stoelmassage krijgen. Bij de Plaza wordt leuke dagbesteding aangeboden onder professionele begeleiding. 

Lees hieronder wat er allemaal te doen is bij De Plaza.


Dagbesteding

De Plaza biedt leuke dagbesteding aan! 

 • Maandag 13.00 - 16.00 uur:
       Bloemschikken voor gevorderden
 • Maandag 13.15 - 15.00 uur:
       Houtbewerking
 • Dinsdag 10.30 - 12.00 uur:
       Bloemschikken
 • Vrijdag 10.30 - 12.00 uur:
       Creatief

Ook zijn er mogelijkheden voor deelnemers bij de Suikertante en Jannie's kledingwinkel.  Een dagje meedoen met een activiteit om kennis te maken? Loop eens bij ons binnen!

Het Beekse Koffiehuis

Inloop 'Het Beekse Koffiehuis' kun je in de middag en avond bezoeken, ook in het weekend zijn we geopend. Bij de inloop staan computers waar je gebruik van kunt maken. Er worden laagdrempelige activiteiten aangeboden waarbij iedereen van harte welkom is.

7 dagen geopend van 13.00 tot 21:30 uur.

Bloem - en kadowinkel

Bij de Plaza is ook een bloem- en kadowinkel te vinden. Bloemstukjes, cadeauartikelen, sieraden, kaarsen en honing van het landgoed. Allemaal met liefde gemaakt door deelnemers.


De Bloem-en kadowinkel is doordeweeks geopend van 09.00 tot 16.00 uur.

Jannie's kledingwinkel

Jannie's kledingwinkel is een dames- en herenboetiek met een uitgebreide en wisselende collectie tweedehands kleding, schoenen, tassen en sjaals. Sinds kort zijn er ook boeken en speelgoed te verkrijgen. 

Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 12.30 uur
Maandag en donderdag: 13.00 - 16.00 uur
Dinsdag en woensdag: 13.00 - 14.30 uur

De Suikertante

De Suikertante is er voor iedereen die graag een kopje koffie of thee drinkt en een praatje maakt. Het is een knus koffiehuisje waar je ook een lunchhapje kunt eten. Een keer in de week maken deelnemers een gezonde, lekkere maaltijd voor een kleine vergoeding.

Doordeweeks geopend van 09.00 tot 16.00 uur.