GGzE GroeiRijk Centraal

Om verspreiding van het COVID-19 zoveel mogelijk tegen te gaan, hebben we passende maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM en het beleid van GGzE. Je  wordt ontvangen door één van onze medewerkers herkenbaar aan de naambadge en/of GroeiRijk welkomststicker. Wij vragen je vriendelijk doch dringend om de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen. Wij vertrouwen op je medewerking, zodat iedereen onze inloop met een veilig gevoel kan bezoeken. Je bent iedere werkdag welkom tussen 9:30 en 11:30 uur. Graag tot ziens bij GroeiRijk! 

Voor vragen kun je mailen naar groerijk@ggze.nl of bellen op werkdagen tussen 9:30 - 12:00 uur naar 040-2613958.

Circa 20 jaar geleden pionierden we als koploper en namen we risico’s vanuit de overtuiging dat ervaringsdeskundigheid een toegevoegde waarde heeft in het professionele domein. De laatste stappen die we gezet hebben in deze reis, is de totstandkoming van GroeiRijk. Het epicentrum waarin de ontmoeting, verbinding en betekenis in de relatie met mensen centraal staat.

GroeiRijk is een ontmoetingsplek binnen GGzE voor cliënten, belangstellenden, naasten, ervaringsdeskundigen, ervaringswerkers en vrijwilligers (die werken met eigen ervaring). Je kunt er terecht met je vragen, voor steun, inspiratie, ervaringsdeskundigheid, het ontmoeten van mensen, wederkerige verbinding, behoefteprikkeling, perspectief, persoonlijke groei & ontwikkeling. Van waaruit ervaringsdeskundigen in opleiding begeleid worden en waar gediplomeerde ervaringsdeskundigen elkaar treffen. Maar GroeiRijk staat ook voor een vervolg van triadisch werken, het samen met cliënt en diens naasten tot ontwikkel-, groei- en herstelopdrachten komen vanuit gedeeld eigenaarschap en volmondige gelijkwaardigheid.

Ook biedt GroeiRijk experimenteer- en oefenruimte voor collega’s die voorzichtig weer terugkeren in het arbeidsproces maar waarbij de stap naar terugkeer van de eigen werkomgeving te groot is.

Trainingen

In Memoriam: Frank Deerenberg

mei 2020 | in GGzE GroeiRijk Centraal

Op 16 mei is Frank Deerenberg geheel onverwacht aan een hartinfarct overleden. Wij kijken terug op de mooie jaren samenwerking.

GroeiRijk Gespreksgroep Stemmen Horen

sep 2019 | in GGzE GroeiRijk Centraal

Mensen die stemmen horen praten niet altijd over hun ervaringen. Praten over stemmen horen is niet altijd makkelijk, omdat je vaak geen gehoor bij anderen krijgt. Maar als je over ‘de stemmen’ praat kun je juist ervaringen delen en blijf je er niet mee zitten. Neem daarom deel aan de gespreksgroep 'Stemmen horen'.