GGzE zet door middel van het team GroeiRijk Klaver ervaringsdeskundigen in om cliënten en hun omgeving te ondersteunen wanneer er sprake is van suïcidaliteit.

Cliënten kunnen zich (in overleg met de regiebehandelaar) aanmelden voor maximaal 5 contacten. De ervaringsdeskundige geeft ondersteuning in aanvulling op de behandeling. Na de 5 contacten, en een evaluatie, wordt er samen met de cliënt, omgeving en de behandelaar gekeken of er nog meer nodig is. 

Binnen dit team zullen de individuele kwaliteiten, expertise en vaardigheden van de ervaringsdeskundigen ingezet worden. Coördinator Ivonne Heijnen houdt het overzicht over het team. In samenspraak met de ervaringsdeskundigen houdt zij het welzijn en de deskundigheid van de ervaringsdeskundigen bespreekbaar en bewaakt deze. 

Overkoepelend doel van GroeiRijk Klaver is om (nog meer) suïcides te voorkomen.

 

Contact

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

(040) 261 39 58
groeirijkklaver@ggze.nl

***VOL! Kick-off Groeijkrijk Klaver VOL!***

11 feb | in GroeiRijk Klaver

Kom naar de Kick-off van GroeiRijk Klaver op 25 maart en meld je aan via groeirijkklaver@ggze.nl voor 15 maart.

Inmiddels hebben we het maximaal aantal aanmeldingen behaald. Zodoende komen nieuwe aanmeldingen op een reservelijst te staan. Bij afmeldingen, worden de personen van de reservelijst op volgorde van binnenkomst benaderd.

Lees verderLees meer in het archief