COMET groepstraining

  • dec 2019
  • 130
Kind en Jeugd Trainingen

'Verbeter je zelfbeeld'

Mensen hebben altijd een bepaald beeld van anderen. Ook van jezelf heb je een beeld, een idee hoe je bent als persoon en hoe je op anderen overkomt, ook wel je zelfbeeld genoemd. Je zelfbeeld beïnvloedt in belangrijke mate hoe je je voelt en wat je doet. Merk jij dat jouw gedachten over jezelf vaak niet zo positief zijn? Dat je je snel lelijk, dom, saai, enz. vindt? Dan is deze training misschien iets voor jou.

Middels 8 bijeenkomsten helpen we je om je zelfbeeld te verbeteren en positiever over jezelf te denken. De training wordt specifiek aangeboden voor jongeren en jongvolwassenen en bestaat uit groepsbijeenkomsten. Hierin lopen we gezamenlijk de stappen uit het COMET-werkboek door.

De bijeenkomsten zijn praktische opgezet en het is de bedoeling dat je actief meedoet. Het is een doe-groep en geen praatgroep. Je bent zelf verantwoordelijke voor de ontwikkeling van je gewenste zelfbeeld. Op deze manier kun je elkaar helpen en ondersteunen én kun je ervaren dat je veelal niet de enige bent die op deze manier over zichzelf denkt.

Interesse?

Overleg met je behandelaar of deze je aan kan melden via trainingenkindenjeugd@ggze.nl of via directtrainingen@ggze.nl.