Voluit leven

  • aug 2019
  • 1435
GGzE Trainingen en Groepen

Je hebt psychologische ondersteuning gehad en voldoende inzicht in je eigen problematiek, maar ervaar je het leven toch als onbevredigend omdat de klachten niet verdwijnen? Heb je de neiging om je tegen je problemen te verzetten in plaats van deze te accepteren? Ervaar je hierdoor angstige en sombere periodes? Dan is Voluit leven misschien wel iets voor jou.

Voluit leven is een cursus waarin je leert je klachten te accepteren en aanvaarden. Actief ga je aan de slag om er op een andere manier mee om te gaan, dan wat je tot nu toe gedaan hebt. Je leert welke waarden voor jou belangrijk zijn in het leven en milder te kijken naar negatieve emoties en pijn. Het uiteindelijke doel is een bewuster leven waarin je meer voldoening haalt uit dagelijkse dingen, want ook met vervelende gevoelens of klachten kan je leven waardevol zijn. Je bent bereidt om te ervaren wat er is.

Voluit leven bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2.5 uur. Voor deelname aan de cursus vindt voorafgaand een intakegesprek plaats met de trainers.

Overleg met je behandelaar of deze je aan kan melden via trainingen@ggze.nl.