Open inloop uren Markieza op maandag, woensdag en vrijdag ochtend

  • aug 2021
  • 701
Activiteiten buitenlocaties

Wil je weer zelfstandig keuzes maken, je talent ontwikkelen, het gevoel hebben dat je er toe doet en in jezelf geloven? Maar je weet niet hoe? Kom dan naar de Open Informatie-uren van Markieza!

De ervaringsdeskundigen van Markieza ondersteunen en coachen mensen met een (psychische) kwetsbaarheid. Zij begrijpen jou als geen ander. Ze coachen je om jouw ervaring en kennis om te zetten naar een kracht zodat je weer de regie op je eigen leven krijgt. Dit doen wij door het aanbieden van trainingen en opleidingen. Deze zijn gericht op jouw herstel en hoe je jouw ervaring kunt inzetten om anderen te steunen.

Tijdens de Open Informatie-uren is iedereen welkom voor een bakje koffie of thee. Een ervaringsdeskundige staat voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en om met jou samen te bekijken wat bij jou past. We hebben een divers aanbod in hersteltrainingen en activiteiten. Maar ook wanneer je graag vrijwilligerswerk wil doen of gewoon omdat je met anderen in contact wilt komen en een luisterend oor nodig hebt, ben je van harte welkom.

Maandag, woensdag en vrijdag : 10.00 – 12.00 uur Open Inloop uren:
Hestia, Klooster Marienhage, Augustijnendreef 15, 5611 CS Eindhoven

Dinsdag en donderdag : 13.00 – 15.00 uur Open Inbel uren:
Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op: 06-26214376

Bezoekadres: Hestia, Klooster Mariënhage, Augustijnendreef 15, 5611 CS, Eindhoven
Reizen: openbaar vervoer, met de fiets of te voet is aan te raden. Kom je toch met de auto dan is het betaald parkeren (P de Lage Landen).
Website: https://www.markieza.org/open-inbel-inloopuren/