Het team

  • jun 2021
  • 262
FACT Jeugd
Hetty Pronk

Psychiater

Ik ben Hetty Pronk, psychiater werkzaam bij de Wederik en het FACT jeugd team van de GGZ Eindhoven. Dat is de jongerenkliniek en het team wat jongeren in zorg heeft die op meerdere levensgebieden vastlopen. Ik doe alles wat binnen mijn mogelijkheden ligt om het herstel te bevorderen van jongeren met wie het heel slecht gaat.

Fred Vermeulen

Verpleegkundig Specialist

Ik ben Fred Vermeulen. Ik werk als verpleegkundig specialist en regiebehandelaar in het Fact-jeugd team. Ik vind het leuk om met jongeren te werken omdat elke dag weer anders is en elke jongere de kans verdient om vertrouwen te krijgen.
I love Mc Donalds.

Tjerk Straver

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Hoi, ik werk al meerdere jaren bij het FACT- Jeugd team. Hierin heb ik met mijn collega’s al veel jongeren mogen begeleiden naar een betere toekomst. De werkrelatie met jou is belangrijk voor mij. Vaak hebben jongeren het vertrouwen verloren in mensen en zitten ze niet direct te wachten op een volgende hulpverlener. Samen gaan we kijken wat voor jou fijn werkt en gaan we verder aan de slag. Een grapje op zijn tijd daar hou ik van om mezelf en het leven te relativeren.

John Denis

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Ik ben John en vind het belangrijk om mensen te helpen en te steunen zodat ze een beter leven voor zichzelf en anderen kunnen krijgen. Ik wil graag meedenken en adviseren en de regie van de behandeling bij de mensen zelf laten.

Lieke Lemmens

Casemanager

Hoi, ik ben Lieke, casemanager bij FACT Jeugd.
Ik doe dit met veel plezier en vind humor belangrijk. Ik ga graag naast je staan en samen met jou kijken welke stappen jij nog zou willen maken. Wat kan je goed en waar heb je nog hulp bij nodig?
Laten we dit samen uitzoeken en een plan maken.

Pleun van de Wal

Casemanager

Mijn naam is Pleun van de Wal. Door mijn nieuwsgierigheid en spontaniteit probeer ik het contact met jou makkelijk te maken. Voor mij mag je zijn wie je bent. Ik kijk graag samen naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden. Met wat humor en een lach ondersteun ik op alle levensgebieden.

Anouk van Luijk

Casemanager

Ik ben Anouk. Ik werk als Casemanager bij het FACT Kind & Jeugd. Ik vind het belangrijk om samen te werken aan doelen en het vormgeven van hulp. Verbinding en aansluiting zijn voor mij belangrijk in het contact. Ik sport graag, vind humor belangrijk en houd van muziek.

Edith Span

Trajectbegeleidster

Hoi! Ik ben Edith Span en binnen het FACT-team ben ik de educatie- en arbeidsbegeleider. Wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld school, werk, je uitkering of je wilt beter onderzoeken wat je nou eigenlijk wilt en kunt, dan kom ik in beeld. Ik ontdek graag samen met jou wat goed bij je past en wat jij nodig hebt in de begeleiding.

Evy Jagers

Ervaringsdeskundige

Hoi, ik ben Evy en ik ben ervaringsdeskundige. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, dit kan zijn met muziek of schilderen maar ook binnen mijn werk zet ik graag mijn creativiteit in. Ik vind het leuk om ieders talenten ten volste te benutten en zo het beste uit jezelf naar boven te halen.