Het team

  • jun 2021
  • 1465
FACT Jeugd
Hetty Pronk

Psychiater

Ik ben Hetty Pronk, psychiater werkzaam bij de Wederik en het FACT jeugd team van de GGZ Eindhoven. Dat is de jongerenkliniek en het team wat jongeren in zorg heeft die op meerdere levensgebieden vastlopen. Ik doe alles wat binnen mijn mogelijkheden ligt om het herstel te bevorderen van jongeren met wie het heel slecht gaat.

Maartje van Gemert

GZ-psycholoog

Hallo, ik ben Maartje. Ik ben GZ-psycholoog bij het FACT Team Jeugd. Ik ondersteun de casemanagers in het team en ik denk graag mee welke eventuele behandeling en/of diagnostiek zou passen bij jouw hulpvraag. Doen wat nodig en haalbaar is en jij weer verder kan met je leven, lijkt mij een mooi uitgangspunt om samen aan te werken.

Fred Vermeulen

Verpleegkundig Specialist

Ik ben Fred Vermeulen. Ik werk als verpleegkundig specialist en regiebehandelaar in het Fact-jeugd team. Ik vind het leuk om met jongeren te werken omdat elke dag weer anders is en elke jongere de kans verdient om vertrouwen te krijgen.
I love Mc Donalds.

Nicolette Nieuwlaat

Systeemtherapeut

Hallo, mijn naam is Nicolette. Ik ben systeemtherapeut en ik wil jou en je familie helpen bij alles wat jullie tegenkomen op het pad naar herstel. Graag wil ik samen met jou het vertrouwen herstellen in je ouders en of verzorgers als dat nodig is. Samen kijken naar wat er gebeurt in contact met elkaar en samen zoeken naar een fijner en misschien wel veiliger contact. Mijn ervaring is heel breed, de afgelopen 14 jaar werk ik als systeemtherapeut. Dat doe ik met veel plezier. Ik kijk er naar uit om jou en je familie te mogen ontmoeten!

Tjerk Straver

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Hoi, ik werk al meerdere jaren bij het FACT- Jeugd team. Hierin heb ik met mijn collega’s al veel jongeren mogen begeleiden naar een betere toekomst. De werkrelatie met jou is belangrijk voor mij. Vaak hebben jongeren het vertrouwen verloren in mensen en zitten ze niet direct te wachten op een volgende hulpverlener. Samen gaan we kijken wat voor jou fijn werkt en gaan we verder aan de slag. Een grapje op zijn tijd daar hou ik van om mezelf en het leven te relativeren.

Sven Cools

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding

Hoi, Ik ben Sven en ik ben verpleegkundige in opleiding tot SPV bij het FACT-Jeugd team. Ik vind het werken met jongeren het mooiste werk wat er is en wil samen met jou en je omgeving werken naar een betere toekomst. Ik wil er graag samen met jou voor zorgen dat jij je doelen haalt en weer vol goede moed in het leven gaat staan. Zelf ben ik een sportief iemand die houdt van een vleugje humor op tijd en stond.

Lieke Lemmens

Casemanager

Hoi, ik ben Lieke, casemanager bij FACT Jeugd.
Ik doe dit met veel plezier en vind humor belangrijk. Ik ga graag naast je staan en samen met jou kijken welke stappen jij nog zou willen maken. Wat kan je goed en waar heb je nog hulp bij nodig?
Laten we dit samen uitzoeken en een plan maken.

Anouk van Luijk

Casemanager

Ik ben Anouk. Ik werk als Casemanager bij het FACT Kind & Jeugd. Ik vind het belangrijk om samen te werken aan doelen en het vormgeven van hulp. Verbinding en aansluiting zijn voor mij belangrijk in het contact. Ik sport graag, vind humor belangrijk en houd van muziek.

Elcke Verdonschot

Casemanager

Hoi! Ik ben Elcke en werkzaam als casemanager bij FACT Jeugd. In de samenwerking met jou vind ik het belangrijk te kijken wat jij nodig hebt en hoe we samen kunnen werken naar verbetering in je situatie. Betrouwbaarheid en transparantie vind ik daarbij heel belangrijk. De gesprekken hoeven zeker niet altijd op kantoor, ik ga graag naar buiten of kom bij jou thuis op bezoek, dat spreken we samen af. Ik ben duidelijk en recht door zee, een prettig contact staat altijd voorop!

Edith Span

Trajectbegeleidster

Hoi! Ik ben Edith Span en binnen het FACT-team ben ik de educatie- en arbeidsbegeleider. Wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld school, werk, je uitkering of je wilt beter onderzoeken wat je nou eigenlijk wilt en kunt, dan kom ik in beeld. Ik ontdek graag samen met jou wat goed bij je past en wat jij nodig hebt in de begeleiding.

Evy Jagers

Ervaringsdeskundige

Hoi, ik ben Evy en ik ben ervaringsdeskundige. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, dit kan zijn met muziek of schilderen maar ook binnen mijn werk zet ik graag mijn creativiteit in. Ik vind het leuk om ieders talenten ten volste te benutten en zo het beste uit jezelf naar boven te halen.