De Boeiende Kunst

  • mrt 2021
  • 2493
Activiteiten buitenlocaties

De Boeiende Kunst is de locatie van een geweldig atelier aan de Kruisstraat 51/53 in Eindhoven. Een warme plek om je creatief én sociaal te ontwikkelen. Door samen doen inspireren we elkaar. Dat geeft zingeving en voldoening. Naast creëren is juist begripvol contact waardevol. We zorgen voor elkaar en helpen elkaar de dag door.

Het aanbod aan creatieve activiteiten is net zo divers als de deelnemers. Het individu staat centraal.

We schilderen, tekenen, fotograferen, maken keramiek, kaarsen en toegepaste kunst. De Boeiende Kunst biedt dagbesteding voor belangstellenden en maatwerk met beschikking in een beschermende omgeving met ondersteuning van professionals, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en stagiaires. We werken samen met verschillende partners in en buiten de wijk (o.a. CKE, Van Abbemuseum). De Boeiende Kunst is onderdeel van GGzE.

Woon jij in Eindhoven en heb je interesse om aan ons project deel te nemen, kom dan naar onze INFO-ochtend op donderdag van 11.00 - 12.00 uur (hiervoor a.u.b. aanmelden tel: 0610609474). Je krijgt dan informatie over basisdagbesteding (zonder beschikking) of dagbesteding met indicatie. Je kan dan direct een afspraak maken voor een proefochtend of -middag om te kunnen ervaren of dagbesteding bij De Boeiende Kunst bij jou past. Vervolgens mag jij bij ons deelnemen.

Locatie
GGzE De Boeiende Kunst
Kruisstraat 53
5612 CD Eindhoven

Telefoon
De Boeiende Kunst en Atelier 06 – 106 09 474 kirsten.van.unen@ggze.nl
Fotoproject Perspectief 06 – 588 03 412 rob.reurling@ggze.nl
Kaarsenmakerij en Keramiek 06 – 588 39 264 hilde.schumacher@ggze.nl

Facebook