Onze begeleiding

  • sep 2020
  • 907
GGzE De Boei A2 Zuid

Soms gebeurt het dat mensen vastlopen in bijvoorbeeld het organiseren van hun huishouden of plannen van hun werk. Het is dan mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen. Wij begeleiden op alle levensgebieden: Wonen, werken, sociale contacten, (geestelijke) gezondheid en financi├źn.

Enkele voorbeelden van hulpvragen waarin wij ondersteunen:

  • Sinds ik ben uitgevallen op mijn werk voel ik me ge├»soleerd. Ik zou graag ondersteuning willen om weer meer mijn huis uit te komen en een steentje bij te dragen.
  • Ik vindt het lastig mijn dag in te vullen, waardoor ik me somberder voel. Ik wil graag ondersteuning in het zoeken naar dagbesteding.
  • Ik krijg het niet voor elkaar mijn huis op te ruimen omdat ik zo een vol hoofd heb. Ik zou graag willen dat iemand met me meedenkt hoe ik hiermee om kan gaan.

Wat ons kenmerkt is dat we met je meedenken in oplossingen, en niet in beperkingen. Onze zorg is gericht op behouden wat goed gaat en ondersteunen bij wat je lastig vindt. Op die manier bereiken we dat jij zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Door naast jou te blijven staan en aandacht te hebben voor wat goed gaat bereiken we dat jij op je eigen tempo de regie over verschillende levensgebieden weer terug krijgt. Uiteindelijk blijkt vaak dat je meer kunt dan je denkt! Wij helpen je weerbaarder te worden. We helpen je jezelf te herpakken bij tegenslagen.

Zou jij ondersteuning willen, en wil je hierover meer informatie? Klik dan op aanmelden.